Chromecast 2

Tehnološki gigant Google je nedavno predstavio drugu generaciju streaming uređaja koji bilo koji stari televizor pretvara u pametni TV.
Prvi model Chromecast uređaka se pojavio prije dvije godine i od tada je privlačio pažnju ljubitelja tehnologije. Google se odlučio na predstavljanje novog modela kako bi održao korak s konkurencijom. Ono po čemu se Chromecast 2 razlikuje od prethodnog modela je da podržava 5G Wifi mreže. Ovo znači da će se streaming obavljati daleko brže, što bi trebalo eliminirati sve smetnje prilikom streaming sadržaja sa Netflixa i drugih sličnih servisa.
Chromecast također ima i poboljšan softver koji se zasniva na Fast Playu, lagoritmu zadrženom za brže uspostavljanje veze sa TV prijemnikom.
U Google su pažnju obratili i na dizajn te novi Chromecast dolazi sa zaobljenim ivicama. Spomenimo i to da je uređaj dostupan u tri boje, crvenoj, crnoj i žutoj.
Uređaj se prodaje u 17 država po cijeni od 34 dolara. Ukoliko uređaj nije dostupan u Vašoj zemlji, možete ga naručiti putem eBaya ili Amazona.
chromecast 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s