Ulazimo u doba pametnih televizora

Donedavno su ljudi bili prilično ravnodušni prema “pametnim televizorima”, no to se polako mijenja kako raste broj korisnika koji prepoznaju prednosti pametnih televizora.
Nedavno provedeno istraživanje, IHS Smart TV Consumer Survey, je pokazalo da je 30% ispitanika zainteresirano za kupovinom pametnog televizora. Ova brojka je veliki napredak u odnosu na prethodnu godinu, kada je samo 18% ispitanika željelo kupiti pametni televizor.
Ono što je uveliko utjecalo na rast popularnosti pametnih televizora je i 3D prikaz slike. Ranije su 3D televizori smatrani običnim televizorima s “beskorisnim 3D prikazom”. No, to je bilo u vrijeme kada nije bilo mnogo dostupnog sadržaja u 3D-u. Danas se opcija 3D smatra “must have” značajkom i većina kupaca odbija kupiti pametni televizor ukoliko on ne podržava 3D prikaz slike.
Sve ovo pokazuje da pametni televizori polako, ali sigurno izlaze iz kategorije luksuznih proizvoda i ulaze u kategoriju proizvoda koje može kupiti skoro bilo tko.
Naravno, za popularnost pametnih televizora su najzaslužnije tvrtke koje ih proizvode. Zahvaljujući LG-u, Sony-u, Panasonic-u i mnogim drugim proizvođaćima, pametni televizori su bolji nego ikada i može ih kupiti skoro bilo tko.

U komentar nam pišite da li vi posjedujete pametni televizor i da li ste se pokajali što ste kupili pametni a ne obični tv.

3d televizija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s